Skip to content
Bemiddeling In Oost-Vlaanderen En West-Vlaanderen

Welkom bij konsento bemiddeling

Bij konsento bemiddeling ben je welkom voor ieder familiaal conflict, waar jij of de andere betrokkene ook vandaan komt!

Je woont met jouw echtgenoot in Merelbeke, Gavere of Oosterzele en je wil uit de echt scheiden met behulp van een bemiddelaar? Wij doen het nodige voor jullie, wij stellen een EOT-overeenkomst op en leggen die voor aan de familierechtbank van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent.

Je bent een jonge zestiger uit Kortrijk of Avelgem en je wil een zorgvolmacht op stellen waarbij je, samen met een bemiddelaar, in overleg gaat met jouw partner en jouw kinderen die eveneens in West-Vlaanderen wonen. Bij konsento bemiddeling helpen wij je om die zorgvolmacht op te stellen, wij zoeken samen met jou naar een geschikte notaris in jouw buurt en wij leggen de nodige contacten.

Je woont in Kluisbergen, jouw broer in Zwalm en jouw zus in Horebeke. Jullie erfden geld en een woning in Wortegem-Petegem van jullie ouders die steeds in Brakel woonden, maar er is veel onenigheid over de verdeling van die erfenis. Via bemiddeling kan je, samen met jouw broer en zus uit dat conflict geraken en tot een consensus komen.

7 jaar woonde je in Maarkedal wettelijk samen met jouw partner maar nu is het tot een relatiebreuk gekomen. Via bemiddeling wil je een correcte ouderschapsovereenkomst opstellen voor jullie 3 gemeenschappelijke kinderen. Je bent welkom bij konsento bemiddeling, wij zullen de ouderschapsovereenkomst opmaken en die aanbieden aan de familierechtbank van Oost-Vlaanderen, afdeling Oudenaarde.

Je woont zelf in Ronse, jouw kleinkinderen in Kruisem en Geraardsbergen. Door een ruzie tussen jezelf en jouw volwassen kind, kan je je kleinkinderen niet meer zien. Je wil hier graag verandering in zien. Rond onze tafel proberen we tot een akkoord te komen waar iedereen zich goed bij voelt.

Je bent afkomstig uit Deinze, de communicatie met de andere ouder van je kinderen loopt stroef. De bemiddelaar helpt je deze opnieuw te verbeteren.

Geschreven door: Sofie Demeyer en Florence Verhenne

Back To Top