Skip to content

Je bent nooit te oud om in bemiddeling te gaan

Je hebt het onlangs misschien ook gehoord: er zijn almaar meer 65-plussers die scheiden, elke dag gaan er bijna 2 koppels van 65 of ouder uit elkaar. Dat blijkt uit cijfers van Belgisch statistiekbureau Statbel.

Ben jij ook ouder dan 65 en ongelukkig in je relatie? Waarom zou je bij iemand blijven die je niet graag meer ziet? Je hoorde jouw ouders misschien nog zeggen “trouwen is hou’en” maar dan zie je hoe je eigen kinderen na een relatie of een echtscheiding opnieuw hun draai en het geluk gevonden hebben in het leven.

Klop bij ons aan, via bemiddeling tussen jou en je partner zorgen we ervoor dat jullie samen tot een weloverwogen akkoord komen.

Als bemiddelaar leiden Florence en ik de gesprekken in goede banen waardoor jullie meer begrip krijgen voor elkaars situatie.

Maak je je zorgen over hoe het dan moet met jullie huis of andere onroerende goederen en mooie spullen die jullie door de jaren heen samen verzameld hebben? Geen nood, ook met de verdeling van jullie goederen weten wij bij konsento bemiddeling raad. Zo hebben wij, als bemiddelaars, de gewoonte om de regelingen rond onroerende goederen goed af te stemmen met een notaris zodat de afspraken die jullie daarrond maken correct in een notariële akte terecht komen.

Dus: stel je vast dat jij en je partner uit elkaar gegroeid zijn, dat de passie weg is of jullie huwelijk of relatie veranderd is in een broer-zus-relatie? Vraag je je af of je nog wel 20-30 jaar bij je partner wil blijven? Misschien is het voor jou een oplossing om in een goede verstandhouding uit elkaar te gaan en dat kan met behulp van een bemiddelaar.

Geschreven door: Sofie Demeyer

Back To Top